avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... NEPREZENTAREA la divort a sotului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

NEPREZENTAREA la divort a sotului

SOTUL nu se prezinta de loc la divort si se amina procesul e citat la fiecare proces si cind vine vrea impacare ca are 2 copii de crescut si eu ca sotie vreau sa divortez ca copii sa ramina la mine ptr ca ma batea.
CE este de facut daca eu nu vreau sa ma impac cu el.
EL a fost internat la nebunii am iesirile din spital si copii sa ramana la mine vreau in final.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:55, 6 Februarie 2013
Daca nu doriti sa va impacati continuati procesul. Nu puteti fi obligata sa fiti de acord cu impacarea. Administrati probe acte, martori si tot ceea ce considerati necesar ptr a va dovedi cererea. Instanta este obligata sa judece cererea dv.stra doar daca dv.stra veti spune ca nu sunteti de acord cu impacarea si insistati in cererea de divort, aratand eventual motivele pe care le.ati spus aici pe site.
CINEVA mia spus ca daca arat in instanta ca sotul a fost internat la nebunii legea ma obliga sa il iau in intretinere sa-i platesc pensie exista aceasta lege.
EU lupt ca cei 2 copii sa ramina la mine ca el sa le plateasca pensie alimentara si el nu se prezinta la proces sau vine si cere impacare atunci in instana trebuie sa cer sa se clarifice aceasta situatie ca nu vrei impacare.
Incercati sa dovediti ca va bate si nu va complicati prea mult in proces.
Daca dovediti ca va agreseaza destul de des veti divorta.
Minorii ii veti lua dvs. daca el este agresiv.
Procesul dvs. nu este complicat doar martori care au vazut ca v-au batut si certificat IML sa aveti...
IN instanta sotul se prezinta si zice am sotie de lepadat si am 2 copii de crescut sau nu se prezinta si se amina procesul,eu vreau sa divortez si copii sa ramina la mine in final ce este de facut.
Actiunea de divort este personala, prezenta reclamantului este obligatorie.

In ceea ce -l priveste pe parat, legiutorul a ales sa lase la latitudinea acestuia participarea la procesului privind desfacerea casatoriei.

Pensia de intretinere este acordata in situatia in care este solicitata instantei de judecata si se stabileste in mod cert ca in timpul casatoriei a survenit o cauza care-l pune pe unul dintre soti in incapacitatea de a munci.

Alte discuții în legătură

Divort - doresc amanare la primul termen flyxy16 flyxy16 sunt in divort cu sotia,sia gasit unul mai tinar ca ea cu 8 ani si a bagat divort,ce pot face sai dau aminare la primul termen care e pe 5 noiembrie,daca nu ma ... (vezi toată discuția)
Doresc divort cristina333 cristina333 buna ziua, sint din iasi si am 33 ani, am un baietel de 6 ani, dar de 4 ani nu imi mai iubesc sotul si nu mai vreau sa stau casatorita cu el din foarte multe ... (vezi toată discuția)
Infiat copil silviu35 silviu35 O femeie e in divort sotul ei a fost internat la spital cu capul,ea are 2 copii o fata si un baiat vreau sa ia-u unul pe numele meu ea e de acord ca sa ne ... (vezi toată discuția)