avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... NEPREZENTAREA la divort a sotului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

NEPREZENTAREA la divort a sotului

SOTUL nu se prezinta de loc la divort si se amina procesul e citat la fiecare proces si cind vine vrea impacare ca are 2 copii de crescut si eu ca sotie vreau sa divortez ca copii sa ramina la mine ptr ca ma batea.
CE este de facut daca eu nu vreau sa ma impac cu el.
EL a fost internat la nebunii am iesirile din spital si copii sa ramana la mine vreau in final.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:55, 6 Februarie 2013
DIN luna noiembrie e procesul el sa prezentat a zis vrea impacare nu are nevasta de lepadat are 2 copii de crescut eu ca sotie nu vreau,instanta da aminare daca el nu se prezinta si instanta imi va incredinta copii mie,anul asta se va termina procesul de divort din ce am scris cite termene are un proces.
Inspre sfarsitul anului puteti termina.
Va rog sa nu mai repetati la infinit asta cu "n-are nevasta de lasat", s-a inteles din prima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort - doresc amanare la primul termen flyxy16 flyxy16 sunt in divort cu sotia,sia gasit unul mai tinar ca ea cu 8 ani si a bagat divort,ce pot face sai dau aminare la primul termen care e pe 5 noiembrie,daca nu ma ... (vezi toată discuția)
Doresc divort cristina333 cristina333 buna ziua, sint din iasi si am 33 ani, am un baietel de 6 ani, dar de 4 ani nu imi mai iubesc sotul si nu mai vreau sa stau casatorita cu el din foarte multe ... (vezi toată discuția)
Infiat copil silviu35 silviu35 O femeie e in divort sotul ei a fost internat la spital cu capul,ea are 2 copii o fata si un baiat vreau sa ia-u unul pe numele meu ea e de acord ca sa ne ... (vezi toată discuția)