avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recuperare permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recuperare permis auto

Buna ziua. Am permisul suspendat in Bucuresti, pentru 30 de zile. Domiciliul meu este in Galati, dar muncesc in Bucuresti. de unde recuperez permisul: din Galati sau Bucuresti?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: lefteriu_adrian , utilizator 16:15, 6 Iulie 2011
din Galati unde aveti dmv domiciliul
multumesc
de fapt permisul se recupereaza de la institutia care ti l-a retinut sau pe raza careia s-a infaptuit infractiunea!documentati va inainte de a da sfaturi
'merci
Permisul se recupereaza de la politia rutiera judeteana de pe raza de domiciliu a dv. Daca atunci cand vi s-a retinut permisul aduceati la cunostinta in scris politiei ca deoarece lucrati in Bucuresti doriti ca permisul sa vi se restituie in Bucuresti.

Alte discuții în legătură

Suspendare permis de conducere michirec michirec Am atacat in instanta PV de contraventie prin care aveam permisul suspendat pentru 1 luna; am pierdut si Instanta mi-a acordat 30 de zile pentru Apel. ... (vezi toată discuția)
Permis strain retinut s0pty s0pty ma poate ajuta cineva...mi-a fost retinut permisul englezesc pt viteza de 109 km pe Radar. Politistii mi-au spus sa merg la notar ,sa fac o declaratie pe ... (vezi toată discuția)
Schimbarea suspendarii initiale a permisului de conducere pe 60 zile, in 90 zile Mike67 Mike67 Buna ziua tuturor! As dori sa stiu daca cineva de pe acest forum a mai trecut prin aceasta situatie, sau daca are cineva vreun sfat. Evenimentul s-a ... (vezi toată discuția)