avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1149 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... destituire
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

destituire

am fost data afara de la serviciu in urma reorganizarii ca urmare a reducerii din luna august am fost functionar public dar la aceeasi institutie un personal contractual a fost facut functionar public fara concurs, pe post de achizitii.Este legal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:51, 7 Ianuarie 2011
sincer pot sa va spun ca mai nou se poarta acest gen de a trece de pe un post pe altul ..deci ..
Prin transformarea postului, este posibil asa ceva ....Persoanele incadrate cu contract individual de munca pe perioada nedeterminata in posturi de natura contractuala care au fost stabilite si avizate ca functii publice vor fi numite in functii publice de executie daca indeplinesc conditiile prevazute la art. 54 din Legea nr.188/1999 si conditiile de vechime in specialitatea studiilor corespunzatoare clasei si gradului profesional ale functiei publice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformarea postului contractual in functionar public. veronica1982 veronica1982 Referitor la subiectul anterior cu transferul personalului contractual la o alta institutie publica, va rog sa-mi spuneti procedura prin care ar putea sa-mi ... (vezi toată discuția)
Cum se poate transforma un post de functionar contractual în functionar public? Cristina Nenciu Cristina Nenciu Buna seara, Sunt angajată intr o institutie publica din august 2017 pe funcție contractuală care este procedeul de transformare al postului în functionar ... (vezi toată discuția)
Contractual sau functionar balta dumitru balta dumitru Buna ziua! Lucrez de multi ani in administratia publica locala, incadrat ca personal contractual (sofer). Acum imi finalizez studiile superioare (drept ... (vezi toată discuția)