avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... incaerare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

incaerare

pentru incaerarese poate da amenda administrativa mentionez ca dosarul este in faza de cercetare penala si sa nu se mai ajunga in instanta? va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 14:00, 7 Ianuarie 2011
Depinde de circumstante.
Ultima modificare: Joi, 6 Ianuarie 2011
andymaurul, utilizator
Depinde de participatie,de gravitate,de conduita si persoana faptuitorului.
Se dau si amenzi admnistrative
La modul general vi s-a raspuns,dar daca doriti un raspuns mai la obiect detaliati situatia
Ce inseamna mai exact aceasta "incaierare"? Exista victime, loviri si vatamari corporale? Care sunt autorii, unde a avut loc? In ce circumstante s-a ajuns la aceasta "incaierare"? Descrieti-ne situatia si veti primi un raspuns mai exact.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circulatia pe drumurile publice fara permis de conducere cristina irk cristina irk in cazul in care o persoana majora a circulat pe drumurile publice fara permis de conducere, in conditiile in care acesta nu a avut niciodata permis, ce ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala leitoxp leitoxp Buna seara ! La ce ma pot astepta victima avand un certificat medico-legal de16-18zile ingrijiri medicale? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Violenta in casa proprie de catre un cunoscut anjik92 anjik92 buna ziua,as dori sa imi raspunde-ti la urmatoarea intrebare:Care sunt pasii de urmat in urma unui conflict in casa mea,care sa sfarsit cu lovire dovedit prin ... (vezi toată discuția)