Va ro sa ma lamuriti intr-o problema.Cum pot rezilia un contract inainte de termen cu cei de la [EDITAT] ( cablu si internet).problema este ca nu suntem multumiti de serviciile lor. se poate obtine aceasta reziliere. va multumesc.
Mai intai de toate trebuie sa-i notificati conform contractului pentru remedierea deficientelor.
In cazul in care ei nu pot remedia deficientele si nu respecta calitatea serviciilor conform parametrilor din contract, formulati o reclamatie catre ei solicitand rezilierea contractului datorita culpei lor.
Atentie totusi ce reclamati ca am observat faptul ca multe persoane spunand ca viteza de transfer la internet este de pana la 10 M. In acest caz pana la inseamna de la 0,1 pana la 10M.
Mai nou am observat ca au o viteza minima garantata de 1M sau 2M care binenteles nu este de ajuns si o respecta.
In fapt dvs. trebuie sa reclamati ca nu respecta parametri adica rata de transfer se situeaza sub limita minima stabilita prin contract.
Am citit 90% din contracte si s-au cam acoperit si din alte puncte de vedere (conditii climatice nefavorabile, etc..)