avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general CONDITII INTRARE IN SOMAJ.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

CONDITII INTRARE IN SOMAJ.

As vrea sa stiu si eu daca pot intra in somaj dupa concediu crestere copil care se termina pe 31-01-2011.Ce ar trebui sa fac?Multumesc!


Cel mai recent răspuns: ContSters158053 , utilizator 10:38, 7 Ianuarie 2011
da
ca face unitatea reincadrarea
apoi cand vreti intrati in somaj, bineinteles cu art. 65 alin .1 sau mai e o posibilitate de a va transforma contractul pe care il aveti in contract pe perioada determinata si apoi va da cu alt articol la sfarsitul perioadei determinate (asta daca nu face restructurarea postului)
oricum ce va explic eu tine de contabilul firmei respective
DA, puteti lua somaj, sa aveti grija de BEBE =D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dreptul sau nu de a primi indemnizatia de crestere a copilului? utilizator25@ utilizator25@ Buna ziua! Am si eu o intrebare.Sunt insarcinata in 5 luni si jumatate.Lucrez in invatamant de trei ani .La sfarsitul anului scolar am primit acceptul ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa ccc maria botea maria botea Buna ziua!Ma numesc Maria si asdori unele lamuriri-m-am angajat la data de 31 martie2008 si am lucrat pana in luna martie 2009 cand am intrat in concediu de ... (vezi toată discuția)
Reintoarcerea din cic adriana_gianina adriana_gianina Buna Ziua, am si eu o intrebare.Momentan sunt in CIC pana la 07.10.2010 dar am vrut sa ma reintorc la servici mai repede.Dupa multe cercetari mail-uri trimise ... (vezi toată discuția)