avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozit pe venit la pfa
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozit pe venit la pfa

Buna ziua. Am primit fonduri structurale prin masura 141 de la UE pt apicultura. Ma intereseaza cat impozit trebuie sa platesc? Se impoziteaza cei 1500 de euro care ii primesc pe an de la UE? Dar venitul din apicultura? Daca nu se impoziteaza nici veniturile din apicultura nici banii primiti din fonduri UE cum completez declaratia 200?

Alte discuții în legătură

Impozit pt fonduri europene ela_03 ela_03 Buna ziua. Am primit fonduri europene pt apicultura prin masura 141. Ma intereseaza daca se plateste impozit pt cei 1500 de euro primiti anual. Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Pfa masura 141 pt apicultura cod caen 0149 Mariralu Mariralu Buna ziua ! Anul trecut am reusit sa imi deschid PFA apicultura si sa obtin fonduri europene nerambursabile , masura 141, as dori sa stiu daca: 1. ... (vezi toată discuția)
Declaratiile 200 și 220 pentru ii elena claudia ianasi elena claudia ianasi Bună ziua, În februarie 2012 soțul meu a deschis o Î.I. ca urmare a depunerii unui proiect pe măsura 141. A obținut fodurile nerambursabile ... (vezi toată discuția)