avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... impozit pt fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

impozit pt fonduri europene

Buna ziua. Am primit fonduri europene pt apicultura prin masura 141. Ma intereseaza daca se plateste impozit pt cei 1500 de euro primiti anual. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ursuletroz , utilizator 19:30, 9 Ianuarie 2011
Verificati informatiile in contractul de finantare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe venit la pfa ela_03 ela_03 Buna ziua. Am primit fonduri structurale prin masura 141 de la UE pt apicultura. Ma intereseaza cat impozit trebuie sa platesc? Se impoziteaza cei 1500 de euro ... (vezi toată discuția)
Daca sunt pfa la un proiect cu fonduri europene pot lua indemnizatie pentru crestere copil mihaella_ella mihaella_ella daca sunt PFA la un proiect cu fonduri europene (masura 141) pot lua indemnizatie pentru crestere copil ? Veniturile sunt neimpozabile (apicultura ). Banii pe ... (vezi toată discuția)
Pfa masura 141 pt apicultura cod caen 0149 Mariralu Mariralu Buna ziua ! Anul trecut am reusit sa imi deschid PFA apicultura si sa obtin fonduri europene nerambursabile , masura 141, as dori sa stiu daca: 1. ... (vezi toată discuția)