avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acte concediu prenatal PFA + contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acte concediu prenatal PFA + contract de munca

Buna ziua,

As dori sa imi spuneti ce acte imi trebuie si cum se va calcula cuantumul veniturilor in concediul prenatal daca in ultimele 12 luni am avut venituri pe PFA pana in 8 oct. 2010 cand am suspendat PFA-ul, iar de la 1 oct. 2010 am contract de munca. Mentionez ca intentionez sa intru in concediu prenatal incepand cu data de 17 ianuarie 2011.

Am inteles ca trebuie sa aduc adeverinta de concediu medical la angajator, dar neavand 6 luni la actualul angajator trebuie sa aduc in acelas timp si chitantele cu plata anterioara a contributie la CASMB pentru concedii medicale?

Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal - pasi mihaelapintea mihaelapintea Buna ziua , As dori sa imi spuneti care sunt pasii ( ce documente ) pe care ar trebui sa ii urmez in vederea intrarii in concediu prenatal si pentru ... (vezi toată discuția)
Calculul concediului prenatal dupa concediu medical Ionnella Ionnella Buna ziua, In primul rand, Hristos a inviat! Paste fericit alaturi de cei dragi! As vrea sa va rog sa ma ajutati si pe mine in clarificarea unei ... (vezi toată discuția)
Concediul de crestere copil in continuare andreea_adomnitei andreea_adomnitei Sunt in concediu de crestere copil pana la data de 03.03.2010. Pe 11.02.2010 am nascut iarasi. Intrebarile mele sunt legate de: - dupa 03.03.2010 va tb sa ... (vezi toată discuția)