sunt angajata ca personal contractual intr o primarie din 2008 . Vreau sa mi spuneti daca pt concediile efectuate in anul 2009 si 2010 trebuia sa mi se acorde o indemnizatie de concediu?? Aceasta indemnizatie este tot una cu salariul pe care l am luat pe perioada cand am fost in concediu sau este vorba de alta suma de bani??? este la fel cu prima de concediu a functionarilor publici??? va multumesc..
In momentul in care ati facut cerere pentru efectuarea concediului de odihna, trebuia sa vi se acorde, pe langa salariul aferent lunii anterioare plecarii in concediu si indemnizatia de concediu (mai pe romaneste, ar fi trebuie sa primiti, inainte de plecarea in concediu, cam doua salarii - cel normal si indemnizatia). Aceasta indemnizatie a personalului contractual nu are nimic de-a face cu prima de vacanta a functionarilor publici.
Ma intereseaza subiectul si as vrea sa stiu baza legala pentru acordarea indemnizatiei pentru concediul de odihna pentru personalul contractual. Lucrez la o primarie de 6 ani si niciodata nu mi s-a dat la plecarea in concediul decat salariul aferent perioadei respective.
Indemnizatia de concediu=salariul aferent lunii respective, denumit altfel!! Poate nu am fost eu destul de explicita: cele doua "salarii" la care am facut referire inseamna cel din luna anterioara plecarii in concediu si cel din luna cand se sta acasa!
Se poate ca sa va plateasca indemnizatia de concediu fie la plecare, fie sa mearga ca si cand ati fi la lucru in acea perioada( adica atunci cand veniti din concediu sa aveti totusi de luat si salariu:) )