avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... procedura de recuperare a banilor
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

procedura de recuperare a banilor

Buna ziua! In urma controlului efectuat de Curtea de Conturi s-a constatat ca functionarii publici si personalul contractual din cadrul primariei au de returnat sume importante de bani (sporuri, banii de masa). As vrea sa stiu care este procedura de recuperare a banilor de la cei care au beneficiat de acestia (angajati / pensionati) pe care trebuie sa o urmeze primaria . Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 15:09, 7 Ianuarie 2011
adinutza.2008 a scris:

Buna ziua! In urma controlului efectuat de Curtea de Conturi s-a constatat ca functionarii publici si personalul contractual din cadrul primariei au de returnat sume importante de bani (sporuri, banii de masa). As vrea sa stiu care este procedura de recuperare a banilor de la cei care au beneficiat de acestia (angajati / pensionati) pe care trebuie sa o urmeze primaria . Multumesc!

Ordin/dispozitie de sanctionare ar fi solutia.Posibil ca aceasta sa fie contestata de catre cei sanctionati.
www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Vineri, 7 Ianuarie 2011
Iuliana Cermak, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare prejudiciu functionar public irinavasiliu irinavasiliu Buna ziua! O UAT de municipiu a acordat salariatilor, de Pasti si de Craciun, cate o suma de bani, conform acordului colectiv. La verificare, Curtea de ... (vezi toată discuția)
Cine va dispune imputarea ? oanaportar oanaportar În urma unui control al Camerei de Conturi s-au constatat niște abateri. Spital județean - instituție controlata Dacă vinovați sunt: managerul ... (vezi toată discuția)
Prima de pasti luata inapoi!!!! nicoleta2007 nicoleta2007 Buna ziua, as avea si eu o intrebare foarte importanta. Poate mai sunt si alte persoane care au fost in aceeasi situatie cu mine. Sunt angajata ca functionar ... (vezi toată discuția)