avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... garantie materiala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

garantie materiala

in perioada 2003 -2005 am fost angajatul unei societati pe post de gestionar. mi s-a cerut o garantie materiala, am incheiat cu ei un contract de ipoteca pentru casa .
de cand am incetat sa mai lucrez pentru acea firma si pana in prezent nu mi s-a ridicat ipoteca de pe casa. ce trebuie sa fac? nu au emis nici o pretentie pentru lipsa in gestiune sau alte daune. mi-au trimis doar cartea de munca. trebuie sa ii dau in judecata?
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 14:23, 7 Ianuarie 2011
solicitati emiterea unui act prin care renunta la ipoteca si cu originalul acestuia va prezentati la cartea funciara ptr radiere.

altfel veti fi nevoit sa mergeti in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Juridic eelena.neacsu eelena.neacsu am girat cu casa la serviciu si acum sunt in somaj.Ce trebuie sa fac pentru a ridica ipoteca de pe casa,deoarece as dori sa vand casa? (vezi toată discuția)
Predare gestiune incetare contract de munca adrian nicolae adrian nicolae STIMATI UTILIZATORI ROG UN SFAT.[/b] AM FOST GESTIONAR,IN LUNA SEPTEMBRIE (15) AM PRIMIT DECIZIA DE LA CASA PENSIILOR DE IESIRE LA PENSIE PTR. LIMITA DE ... (vezi toată discuția)
predare gestiune; desfacere contract de munca; recuperare garantie gestiune adrian nicolae adrian nicolae STIMATI UTILIZATORI CU RESPECT VA ROG SAMI DATI UN SFAT. SUNT SALARIAT LA O SOC. AM PRIMIT DECIZIA DE IESIRE LA PENSIE PTR. LIMITA DE VARSTA, MENTIONEZ CA, AM ... (vezi toată discuția)