avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Scoterea la licitatie a mai multor apartamente din ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Scoterea la licitatie a mai multor apartamente din cauza datoriilor la intretinere

Buna ziua va scriu ca urmare a unei decizi pe care a luato asc de proprietari din care fac si eu parte deci...
1.Acum 2 zile sa afisat pe geamul de la intrare ( in scara) o lista cu rau platnic la intretinere prin care se anunta ca se vor scoate la licitatie in luna ianuarie toti cei care au restante de peste 4000 lei la intretinere ..mai exact peste 35 de apartamenet numai din acelasi cartier ( printre care ma numar si eu) #-o
2.Intrebarea este se mai poate face ceva?
De exemplu in cazul in care ne vor trimite in judecata sa cer o intelegere de plata cu asociatia ( am inteles ca se poate plati in rate egale timp de 36 luni )
Astept un raspuns ferm si la subiect

PS.
Cat mai repede daca se poate ...Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: pestisoru , utilizator 15:15, 3 Martie 2011
Utilizatorul @avram1 doar v-a sugerat sa faceti un efort sa va platiti restanta referitor la marimea penalizarilor pe care tot dv. le-ati suporta, comparativ cu o dobanda bancara.....si nu a spus-o ca repros.
In alta ordine de idei ne-ati promis ca reveniti cu un mesaj in urma negocierilor cu asociatia. Au fost aceste negocieri?
Nu.. vor urma in cursul saptamani acesteia .. momentan incerc toate posibilitatile ...plecand de la cea mai buna si anume " plata integrala" insa asta daca o sa se poate in alta ordine de idei indiferent ce se va "hotara" voi posta aici

P.S Promisiunea este promisiune si ma voi tine de cuvant
:offtopic:
Vreau sa va fac o precizare arecum offtopic, dar care tine de termenii folositi si importanta lor.
Adunarea generala hotaraste si comitetul executiv, conducerea asociatiei decide. Asa scrie in lege, in toate formularile.

Hotararea AG are putere mai mare decat decizia sau altfel spus decizia nu trebuie sa iasa din tiparele unei hotarari a AG, daca aceasta a fost luata candva si cumva.
Dupa cum am promis vin si cu "rezolvarea" am fost ( defapt tatal meu a fost ca el este pr)la asociati de pr iar doamna administratora ia zis exact urmatoarele CITEZ "incepe tu si plateste suma " noi am precizat undeva la 400-500 lei lunar" si mai vedem ce si cum .. Nimic concret nimic coerent ... sincer eu unul nus multumit de cea ce sa "vorbit" asa ca in cursul saptamani viitoare voi merge personal la asociatia de pr pentru a cere sau eventual discuta mai multe .... Voi reveni cu un raspuns "din partea asc de pr" In cursul saptamanii viitoare
Ultima modificare: Duminică, 16 Ianuarie 2011
pestisoru, utilizator
Saptamana viitoare mergeti la asociatia de proprietari cu propunerea scrisa, facuta de dv, in 2 exemplare. Prezentati-i presedintelui in scris un angajament de plata cu esalonarea debitelor exact luna de luna, asa cum considerati dv ca puteti plati. Rugati-l sa va semneze pe exemplarul dv daca este de acord sau modificati aceste rate dupa negocierea cu presedintele si reveniti. Apoi incercati sa va tineti de graficul de plati la care v-ati angajat.

Alte discuții în legătură

Proces al proprietarului cu furnizorul luminutza luminutza Buna ziua tuturor! Conform unei sentinte civile, definitiva si irevocabila a furnizorului local de apa si caldura, suma X - aferenta unei perioade ... (vezi toată discuția)
Esalonarea restantei bogdan198415 bogdan198415 Am o datorie la intretinere de 6500 de lei si as vrea sa fac un angajament de plata catre asociatia de locatari pentru a plati aceasta suma.Problema este ca ... (vezi toată discuția)
Penalizari intretinere ionescubogdan ionescubogdan VA ROG SAMA AJUTATI SI PE MINE SA MA LAMURESC CUM SE CALCULEAZA PENALITATILE LA INTRETINERE din ce am gasit eu pe net am inteles urmatoarele: suma afisata ... (vezi toată discuția)