avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pierd indemnizatia daca semnez?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pierd indemnizatia daca semnez?

Va rog sa ma ajutati sa rezolv problema cu semnarea bilantului:sunt contabila angajata ,momentan sunt in concediu pt ingrijirea copilului pt care primesc indemnizatia de la stat de 600 ron.Cum pot sa fac legal sa semnez bilantul?Sa renunt o luna la indemnizatie si sa-mi reiau C.M?Firma la care sunt angajata este a sotului,in 2007 nu a avut activitate .Va rog un sfat!
Cel mai recent răspuns: ASUL28 , utilizator 11:28, 1 Aprilie 2008
Rugati pe altcineva sa va semneze bilantul .Nu puteti renunta numai pentru o luna la indemnizatie .Daca renuntati, atunci e definitiv.:(
Parerea mea este ca puteti renunta pentru o perioada la concediul pentru crestere copil.
Apoi puteti reveni...Aveti acest drept pana la data la care copilul implineste 2 ani.
Daca renuntati, renuntati de tot, numai puteti cere CIC pt perioada ramasa.
Va multumesc pt raspunsuri.
Administratorul nu mai poate sa semneze?Nu au aparut ceva modificari in acest sens?
Daca semneaza bilantul un contabil autorizat trebuie incheiat contract de prestari servicii?Pe o luna este o.k?este legal?
Va multumesc!
da, se poate incheia un asemenea contract pentru o luna de zile.

Alte discuții în legătură

Revenirea dupa cim M_13 M_13 :-/ Cand se termina concediul de ingrijire copil? La data in care implineste copilul 2 ani sau la data in care a fost suspendat contractul de munca? Am fost ... (vezi toată discuția)
Semnare bilant 2010 theya_05 theya_05 am o societate infiintata in 15 dec.2010.in luna dec.nu am avut nici un salariat,intrucat mi-am inceput efectiv activitatea in luna ianuarie 2011.am vrut sa ... (vezi toată discuția)
Angajatorul refuza concediu pt copil alylisa alylisa Buna seara!Sunt nou-venita pe forum dar bucuroasa ca am intalnit un asemenea site pt ca sper ca imi veti putea da cateva lamuriri cu privire la situatia in ... (vezi toată discuția)