avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie cc
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie cc

Buna ziua ,am lucrat la o firma pana in noiembrie 2007 cand am ramas in ccc pana in 10-11-2009,perioada in care firma a fost vanduta eu neavand posibilitatea sa ma reintorc la serviciu.Am dat firma in judecata pt a mi se incheia cartea de munca si am castigat,intrand in somaj la data de 20 oct 2010.(in perioada 10 noiembrie 2009 -20 oct 2010 nu am lucrat nicaieri).Intrebarea mea este daca raman insarcinata in perioada cat am somaj,am dreptul la indemnizatia de crestere copil?.Mentionez ca am dreptul la ajutorul de somaj 1 an de zile
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:13, 7 Ianuarie 2011
Conditia pentru a beneficia de indemnizatia pentru CCC este ca in ultimul an anterior datei nasterii copilului, sa fi realizat timp de 12 luni venituri din salarii, venituri din activitati independente, venituri din activitati agricole supuse impozitului pe venit .

Perioada de somaj se ia in calculul celor 12 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj madimadi madimadi buna seara,am lucrat la o firma pana in 2007 cand am ramas in ccc pana in 10-11-2009,perioada in care firma a fost vanduta eu neavand posibilitatea sa ma ... (vezi toată discuția)
Incetarea lucrului datorita nasterii paun anton paun anton VA SALUT Am lucrat 10 (zece) luni la o societate si am incetat activitatea datorita desfiintarii locului de munca. In momentul actual sunt ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului florentinaaflorea florentinaaflorea buna ziua! am lucrat 10 luni la o firma dar s-au facut restructurari..din pacate nu am putut beneficia de indemnizatia pentru somaj..m-am hotarat sa fac un ... (vezi toată discuția)