avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

somaj

buna seara,am lucrat la o firma pana in 2007 cand am ramas in ccc pana in 10-11-2009,perioada in care firma a fost vanduta eu neavand posibilitatea sa ma reintorc la serviciu.Am dat firma in judecata pt a mise incheia cartea de munca si am castigat.Intrebarea mea este daca in baza acestei hotarari judecatoresti am dreptul la aj somaj.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:04, 5 Octombrie 2010
Si care este solutia instantei ? .. in ce baza s-a decis incetarea raportului de munca?
se constata ca rapotul de munca al reclamantei cu parata a incetat in temeiul disp.art.65 al.1 din C.muncii.Obliga paratul InspectoratulTeritorial de munca Prahova sa completeze carnetul de munca al reclamanti Aceasta este sentinta
Ultima modificare: Marți, 5 Octombrie 2010
madimadi, utilizator
Avand in vedere temeiul de drept - art.65 alin.1 C.mun. - , acest va da posibilitatea sa beneficiati de somaj nu mai daca indepliniti si conditia stagiului minim de cotizare la somaj : 12 luni in ultimel 24 de luni premergatoare datei depunerii cererii.
Am terminat indemnizatia pt crestere copil in 10-11-2009
Se va lua ca stagiu de cotizare si perioada dinaintea suspendari c.i.m. ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj madimadi madimadi Buna ziua ,am lucrat la o firma pana in noiembrie 2007 cand am ramas in ccc pana in 10-11-2009,perioada in care firma a fost vanduta eu neavand posibilitatea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie cc madimadi madimadi Buna ziua ,am lucrat la o firma pana in noiembrie 2007 cand am ramas in ccc pana in 10-11-2009,perioada in care firma a fost vanduta eu neavand posibilitatea ... (vezi toată discuția)
Somaj madimadi madimadi am fost in concediu cc pana in noiembrie,iar firma la care am lucrat a fost vanduta,neputand lua legatura cu noi patroni.intrebarea mea este,daca dau firma in ... (vezi toată discuția)