buna seara,am lucrat la o firma pana in 2007 cand am ramas in ccc pana in 10-11-2009,perioada in care firma a fost vanduta eu neavand posibilitatea sa ma reintorc la serviciu.Am dat firma in judecata pt a mise incheia cartea de munca si am castigat.Intrebarea mea este daca in baza acestei hotarari judecatoresti am dreptul la aj somaj.Multumesc
se constata ca rapotul de munca al reclamantei cu parata a incetat in temeiul disp.art.65 al.1 din C.muncii.Obliga paratul InspectoratulTeritorial de munca Prahova sa completeze carnetul de munca al reclamanti Aceasta este sentinta
Avand in vedere temeiul de drept - art.65 alin.1 C.mun. - , acest va da posibilitatea sa beneficiati de somaj nu mai daca indepliniti si conditia stagiului minim de cotizare la somaj : 12 luni in ultimel 24 de luni premergatoare datei depunerii cererii.
Somaj
madimadi
Buna ziua ,am lucrat la o firma pana in noiembrie 2007 cand am ramas in ccc pana in 10-11-2009,perioada in care firma a fost vanduta eu neavand posibilitatea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie cc
madimadi
Buna ziua ,am lucrat la o firma pana in noiembrie 2007 cand am ramas in ccc pana in 10-11-2009,perioada in care firma a fost vanduta eu neavand posibilitatea ... (vezi toată discuția)
Somaj
madimadi
am fost in concediu cc pana in noiembrie,iar firma la care am lucrat a fost vanduta,neputand lua legatura cu noi patroni.intrebarea mea este,daca dau firma in ... (vezi toată discuția)