avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tagada paternitatii introdusa de mama
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tagada paternitatii introdusa de mama

Va rog daca ma puteti ajuta cu formularea actiunii de tagada a paternitatii. De curand am aflat ca poate fi introdusa si de mama ca pana acum mi-am petrecut timpul rugandu-ma de fostul sot sa introduca actiunea. Noi inca nu suntem divortati desi nu mai suntem impreuna de mult timp. Abia pe 7 februarie avem prima infatisare pentru divort. Va multumesc anticipat.
Stiu ca trebuie sa-l chem in judecata pe sot, dar nu stiu cum sa formulez textul respectiv....actiunea.
Cel mai recent răspuns: crisis81 , utilizator 19:33, 7 Ianuarie 2011
Care ...de curand!?
Cred ca numai eu v-am raspuns prin vreo trei-patru topicuri diferite tot repetand in variate feluri: tagada, tagada, tagada... Basca ceilalti colegi care v-au tot spus acelasi lucru.

Si imi aduc bine aminte, caci pe undeva v-am spus ca sunteti mai greu de convins decat Bruce Willis de ucis.

Daca dvs. abia acum ati priceput ceea ce vi s-a toooot repetat, atunci ...poate va ganditi totusi sa va angajati un avocat ..si sa nu va jucati cu paternitatea copilului dupa te miri ce model din care naiba stie ce mai pricepeti.
Ultima modificare: Vineri, 7 Ianuarie 2011
romascanu, moderator
Am un avocat... ca doar este a doua oara cand divortez. Eu ramasesem cu ideea ca tagada trebuie facuta de fostul sot.
Avocatul m-a sfatuit sa vorbesc cu sotul sa faca el tagada, dar sotul nu vrea/nu are timp si de aceea as vrea sa depun eu actiunea. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil nascut in timpul divortului - legea 101/1992 sau codul familiei? crisis81 crisis81 In 10 zile voi da nastere unui copil, iar divortul de fostul sot inca nu s-a finalizat. Copilul este al iubitului meu actual care doreste sa-l recunoasca. O ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea unui copil,actiunea de tagada de paternitate si stabilire paternitate si purtare nume roxyy80 roxyy80 :help:Am terminat de nici o saptamana divortul de sot,cu hotarare definitiva si irevocabila.Divortul a fost pus in luna ianuarie,eu fiind in acesta perioada ... (vezi toată discuția)
Pas dupa pronuntare divort Veronica1990 Veronica1990 Buna ziua, La inceputul acestei luni am avut ultimul termen in divortul cu sotul meu, in urma caruia s-a admis cererea de divort si s-a pronuntat solutia de ... (vezi toată discuția)