avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cercetare disciplinara[fals]
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cercetare disciplinara[fals]

intrebare?daca o alta persoana[un membru al comisiei] semneaza convocarea la comisia de cercetare disciplinara in locul persoanei ce trebuie cercetate, cercetarea se desfasoara ca si cum totul ar fi legal la final toti semnand procesul verbal inclusiv cel de la sindicat si cercetatul este penalizat
ce masurii legale se poate lua impotriva lor si cum anume,in afara de contestarea deciziei de penalizare?plangere penala?
multumesc
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 21:01, 7 Ianuarie 2011
Este infractiune de fals si uz de fals....dar cercetatul cum a luat la cunostinta de convocare,din moment ce alta persoana a semnat in locul sau?S-a prezentat la cercetare?A dat declaratii?
Ultima modificare: Vineri, 7 Ianuarie 2011
andymaurul, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
cercetatul a vazut la tribunal ca semnase altcineva in locul lui din moment ce cercetarea a avut loc,totul ok in afara de faptul ca a semnat altcineva.
nu a putut sa se prezinte la cercetare deoarece nu a fost instiintat
a dat o singura declaratie la biroul de protectia muncii
In acest caz,cercetarea este nula de drept,potrivit Codului Muncii.De asemenea,si masurile luate impotriva sa,in temeiul acestei cercetari sunt nule .Sa depuna plangere penala la parchet pentru fals si uz de fals.
Ultima modificare: Vineri, 7 Ianuarie 2011
andymaurul, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetare disciplinara - neprezentare anuntata natyca natyca am avut un litigiu cu un fost angajator...mi-a suspendat CIM pentru cercetare disciplinara prealabila fara sa precizeze pentru cate zile este suspendat CIM. ... (vezi toată discuția)
Concediere Volentir Mircea Volentir Mircea Administratorul asociatiei de proprietari a falsificat documente pe care le-a introdus in contabilitate. S-a facut plangere la politie care a inceput ... (vezi toată discuția)
Convocator gigione01 gigione01 Am fost convocat la o cercetare disciplinara prealabila.Pentru acest lucru am primit un convocator care continea data,locul si mai spunea niste numere de ... (vezi toată discuția)