avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept de mostenre
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept de mostenre

caut acte care sa dovedeasca ca sunt urmas unei persoane decedata in jurul anului 1945(se pare ca a fost ucis de comunisti),aceasta persoana locuia la timisoara.actele cautate ar fi CERTIFICAT DE NASTERE si de DECES precum si un ACT DE INFIERE.totodata a-si vrea sa aflu ce propietati detinea aceea persoana la data morti.unde asi putea sa ma adresez pt aceste documente?multumesc anticipat pentru sprijin!
Cel mai recent răspuns: baltescudorin , utilizator 22:33, 10 Ianuarie 2011
daca aveti cunostiinta de data decesului si ultimul domiciliu al defunctului atunci puteti sa verificati in aceea circumscriptie teritoriala, daca a fost inregistrata succesiunea defunctului pe rolul vreunui birou notarial! daca mergeti la orice notar va poate da mai multe informatii! daca a fost inregistrata in dosar se gasesc si acte de stare civila, dar trebuie sa faceti dovada ca sunteti fiul acestiua pt a putea primi informatiile necesare!
nu sa depus nici o cerere de restituire pina acum.va rog sa i-mi spuneti daca se mai poate face din acest moment ceva?.multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate marcelutza marcelutza Buna ziua, am urmatoarea intrebare: 1.in cazul in care titlul de proprietate primit pt. o suprafata de teren intravilan nu a fost intabulat in CF,si cel ce a ... (vezi toată discuția)
Care va fi pasul urmator badea_cirtan badea_cirtan Sint de un an in Judecatoria Locala cerind restituirea propietatii bunicilor- propietati nationalizate de comunisti. Ultima decizia a fost -În vedreea ... (vezi toată discuția)
Deschidere succesiune fara documentele necesare acesteia myyre myyre Buna seara, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Bunicii mei au decedat inainte de 1989, bunicul in 1968 si bunica 1974. La vremea respectiva ... (vezi toată discuția)