avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Care va fi pasul urmator
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Care va fi pasul urmator

Sint de un an in Judecatoria Locala cerind restituirea propietatii bunicilor- propietati nationalizate de comunisti. Ultima decizia a fost -În vedreea completării probatoriului repune cauza pe rol- La ce trebuie sa ma astept de acum? Cite acte am avut dar Certificatul de Nationalizare este de negasit, investarul de nationalizare inexistent. Am avut si 2 martori.
Concluzia mea de opina acum Nu exista vointa politica si mai for probe cind pe mosierii ii alergau sa-i prinda comunistii si apoi Iliascenistii.
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 21:03, 17 Decembrie 2007
... mhm ... de un an! ... e numai inceputul! ... un astfel de proces poate dura cu mult mai mult!
Oricum nu inteleg care este intrebarea dvs.?!?!
Cautati la Arhivele Nationale ca sigur o sa gasiti ceva. Macar ca ei au fost proprietarii;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revendicari case Mihaita123 Mihaita123 Am vrut sa revendic o casa cu legea 10/2001 . Am pierdut insa procesul. Judecatorii corupti din Romania au favorizat Consiliul Judetean care detine ilegal ... (vezi toată discuția)
După ce ordin calculau notarii succesiunile în anul 2010? Lisonelta400 Lisonelta400 Buna ziua . Dupa ce ordin au calculat notarii succesiunile in anul 2010? Stiu ca din anul 2011 se calculeza dupa ordinul 46/C din 2011. Dar in 2010 dupa ce ... (vezi toată discuția)
Hotararea judecatorului este 1/2 casa si 1/2 teren! sunt singura ... mariacatarina mariacatarina Hotararea judecatorului este 1/2 casa si 1/2 teren! Sunt singura mostenitoare, si vreau sa stiu cine altcineva primeste 1/2 din proprietatea mea? Am dreptul ... (vezi toată discuția)