avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... FAMILIE
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

FAMILIE

buna!
as vrea sa stiu care sunt conditiile ca un parinte respectiv tata sa poata fii decazut din drepturile parintesti?
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 17:20, 7 Ianuarie 2011
"Potrivit legii, daca sanatatea sau dezvoltarea fizica a copilului este primejduita prin felul de exercitare a drepturilor parintesti, prin purtare abuziva sau prin neglijenta grava in indeplinirea indatoririlor de parinte"
Poate va ajuta:

www.avocatnet.ro/content/for...

sau aici…

sau aici…

si in multe alte topicuri… :)
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decadere din drepturi parintesti ralu_2008 ralu_2008 In ce situatie poate fi decazut un parinte din drepturi parintest (neplata pensiei de intretinere si abandonarea copilului)? (vezi toată discuția)
Decadere din drepturi parentale elkahlout_roxana elkahlout_roxana neplata pensiei alimentare e sau nu motiv de decadere din drepturile parintesti ale tatalui??? tot incerc sa aflu si nu reusesc ce anume il decade pe tata din ... (vezi toată discuția)
Poate tatal sa decada din drepturi daca vorbeste urat cu copilul? am nevoie de martor? dan_viorica dan_viorica Poate tatal sa decada din drepturi daca vorbeste urat cu copilul? Am nevoie de martor? (vezi toată discuția)