avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... divort cu minori
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

divort cu minori

eu am introdus divortul dar intre timp am cunoscut pe cineva daca sotul ma acuza de relatie extraconjugala si o dovedeste prin martori se poate sa pierd copilul in varsta de 4 ani?
mentionez ca divortul a fost inaintat din cauza sotului care a neglijat familia a fost din cauza alcolului si a indiferentei lui
Cel mai recent răspuns: av. Sirbu , utilizator 17:52, 7 Ianuarie 2011
Buna ziua !
Pentru incredintarea minorului se au in vedere probatoriile administrate in cauza,acte,martori,ancheta sociala si conditiile pe care i le-ati oferi copilului pentru o crestere si educare optima,din punct de vedere moral, social si material,situatie care va fi analizata de instanta.
Din experienta. NU. Ceea ce trebuie sa dovedesti este faptul ca indredintarea copilului spre crestere si educare catre tine este cea mai buna solutie pentru minor. Va trenbui sa dovedesti instantei ca tu esti persoana apta sa-i acode cea mai buna crestere si educatie copilului, sa dovedesti faptul ca acesta este atasat mai mult de tine decat de tata, ca exista o relatie de afectiune speciala intre tine si copil. Ceea ce intereseaza instanta este relatia mama-copil si nu mama-sot sau eventual mama-nou sot.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort ContSters175146 ContSters175146 sotia mea cu care sunt in curs de divort a plecat in strainatate acum 1.9 luni.eu raminind aici cu cei 2 copii minori .Ce sanse am ca cei 2 copii sa ramina ... (vezi toată discuția)
Mama,vreau copilul! bryana bryana Hristos a inviat! Sunt mama unui baietel de 4ani si 11luni,sapt. viitoare am proces de divort cu custodie ,infatisare cu martori,tatal a cerut si el ... (vezi toată discuția)
Parasire de domiciliu sau doar adulter? Christin3 Christin3 Buna ziua, am si eu cateva intrebari in legatura cu situatia in care ma aflu. Sunt casatorita de 11 ani si avem un copil de 3 ani. Locuim cu parintii mei , iar ... (vezi toată discuția)