nu este nul dar poate fi anulat daca persoana semnatar nu avea mandat sa il semneze. stampila este un semn al faptului ca persoana semnatara este si reprezentantul firmei care se angajeaza in raporturile juridice. e ati spune daca un contract este semnat de portar si nu de catre director. stampila face deosebirea intre ei.
desi in Vest stampila nu se foloseste ptr contracte :)
Atunci pun altfel intrebarea.Ce se intampla in cazul in care contractul comercial nu are stampila ?nu are nicio legatura intrebarea asta cu cea anterioara (daca contractul comercial este semnat de directorul comercial....)
stampila ca stampila dar ce faceti daca persoana care semneaza contractul nu e administratorul firmei? stampile false sunt cu gramada, eu nu consider stampila ca e mai valorasa ca semnatura unui administrator de firma (verificare la onrc telefonic) :)) tu prestezi servicii emiti factura si constati ca nu sunt inregistrate la ei in contabilitate si omul care ti le a semnat de primire nu are nici macar calitate de salariat, este o procedura murdara practicata ... ATENTIE
Deci pana la urma ce se intampla daca nu are stampila contractul comercial?este o intrebare la care trebuie sa raspund altcuiva obligatoriu.Intrebarea cu semnatura am pus-o si eu...