avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract pentru perioada de proba
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract pentru perioada de proba

Buna ziua. Exista vreo modalitate de a intocmi un contract legal intre angajator si un posibil angajat pentru o perioada de proba, daca persoana respectiva este inca in somaj. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: starrcorina , utilizator 19:20, 7 Ianuarie 2011
Contract individual de munca pe durata determinata pentru cate luni doriti. Acest contract suspenda indemnizatia de somaj. la incetarea lui persoana continua somajul.
Dar un contract care sa nu suspende indemnizatia de somaj,in afara de un contract pentru program de 4 ore, mai exista?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare perioada determinata din somaj Gabrielle2 Gabrielle2 Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: sunt de doua luni in somaj (avand dreptul la 12 luni) si mi s-a propus o oferta de angajare pe perioadă ... (vezi toată discuția)
Angajare in perioada somajului natasa_222@yahoo.com natasa_222@yahoo.com Buna ziua Va rog daca se poate o lamurire Am intocmit dosarul pentru somaj pe care o sa il depun in luna mai. Intre timp am gasit un loc de munca dar ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba - cu plata? conpama conpama Pentru o perioada de proba, o zi, o saptamana, o luna.... o perioada stabilita....angajatul, sau persoana care o presteaza in favoarea angajatorului, este ... (vezi toată discuția)