avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CARTE DE MUNCA SCANATA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CARTE DE MUNCA SCANATA

Buna ziua!
Luna aceasta mi-am depus actele de angajare la o firma si mi s-a spus ca nu am nevoie de cartea de munca; totusi eu stiu ca ar trebui dusa la scanat....sa ma lamureasca si pe mine cineva cum e cu revisalul..
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:02, 8 Ianuarie 2011
Incepand cu 01/01/2011 nu se mai fac completari in cartile de munca.

Daca a fost la ITM cartea de munca a fost scanata.

Revisalul e un registru electronic in care sunt inregistrati toti angajatorii si toti angajatii.
Daca carnetul dvs nu munca nu a fost scanat, atunci ar trebui sa mergeti la Casa de pensii pentru a-l depune in vederea scanarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime munca elenazan elenazan Daca am lucrat pana anul trecut legal 25 ani ,am cartea de munca acasa , acum 3 luni m-am angajat legal , cine imi trece datele din cartea de munca in REVISAL ... (vezi toată discuția)
Dovedire vechime in munca alex5 alex5 Buna ziua, am lucrat de-a lungul a zeci de ani in diverse firme. aveam impresia ca acea carte de munca imi dovedeste fara tagada vechimea in munca, ... (vezi toată discuția)
Recuperare carnet de munca tiuta tiuta BUNA ZIUA.VA ROG SA MA AJUTATI CU UN SFAT.EU SUNT DIN PITESTI SI,PENTRU O PERIOADA SCURTA DE TIMP,M-AM ANGAJAT LA O FIRMA CARE ARE SEDIUL IN BUCURESTI.MI-AM ... (vezi toată discuția)