avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... acte necesare la angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

acte necesare la angajare

Am o nelamurire: de ce imi trebuie o hartie de la somaj pentru angajare, m-am mai angajat in alte locuri si nu mi s-a cerut niciodata. Mentionez ca nu am prmit somaj niciodata. Multumesc !
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 22:56, 7 Ianuarie 2011
Nu exista temei legal,in baza caruia angajatorul sa va solicite aceste acte.Angajatorul sa indice baza legala pentru care solicita aceste documente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartitie somaj Liliput85 Liliput85 Buna ziua, Recent m-am angajat pe postul de receptionera, si mi s-a cerut sa aduc repartitia de somaj. Contabila firmei nu mi-a dat o cerere de repartitie ... (vezi toată discuția)
Certificat metrologic apometre noi us3r us3r Certificat metrologic apometre noi Buna ziua, Am schimbat toate cele 4 apometre cu unele noi, cu o firma autorizata, am predat la asociatie indecsii vechi ... (vezi toată discuția)
O banca retine facturile (pentru utilitati/prestari de servicii) achitate la ei. e legal? anele2010 anele2010 Buna ziua. Am achitat, la o banca, o factura pentru prestari de servicii TV iar functionara bancii mi-a eliberat chitanta si a refuzat sa-mi restituie ... (vezi toată discuția)