avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... carti de invatat??????
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

carti de invatat??????

buna,as dori sa va intreb si eu ceva pe cei cu mai multa "experienta" sunt anul 3 si vreau sa intru si eu in magistratura imi puteti da un start un punct de unde sa incep cu ce carti,ce imi recomandatii?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters3908 , utilizator 12:00, 8 Ianuarie 2011
Tematica examenului INM o gasesti pe siteul INM. Materiale ar fi orice tratat dar si exercitiu practic - de rezolvat multe grile, printre care si cele date anii anteriori ( se gasesc tot pe site) , pt ca examenul se da grila si sa iti faci o idee cam ce te asteapta. Multa bafta
multumesc mult,credeam ca poate recomanda cineva care a intrat niste carti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concursul de admitere la inm 2012 ionela1984 ionela1984 Imi poate spune cineva va rog dupa ce manuale sa invat si eu pentru admitere a inm din acest an?poate imi sugerati si ceva grile sau exercitii de rationament ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2012 mmady mmady M-am hotarat in sfarsit sa dau examen la INM anul viitor. Am terminat facultatea in 2008 si as vrea cateva sfaturi in ceea ce priveste sistemul de invatat, ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2012 Carmencita2 Carmencita2 Am terminat facultatea de Drept - Universitatea Spiru Haret in 2004. Nu am profesat in domeniul juridic, prioritatea mea fiind in aceasta perioada familia, ... (vezi toată discuția)