avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nelamurire
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nelamurire

Functionarii publici suspendati, mai primi(dupa intrararea in vigoare a Legii nr.285/2010) indemnizatia stabilită de Legea nr.330/2009?#-o
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:16, 7 Ianuarie 2011
Recititi si dvs. intrebarea si vedeti daca e explicita. Eu nu am inteles ce intrebati si la ce va referiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizarea functionarilor publici suspendati ContSters187835 ContSters187835 In legea 330/2009 a salarizarii bugetarilor, la art. 18 al anexei 3 erau prevazute conditiile in care erau remunerati functionarii publici suspendati ca urmare ... (vezi toată discuția)
Functionar public cu statut special pensionat - salarii compensatorii paungheorghita paungheorghita M-am pensionat la data de 15.12.2011 ca functionar public cu statut special. As dori sa stiu cum trebuie sa actionez pentru obtinerea salariilor ... (vezi toată discuția)
Clarificare isidor isidor Functionarii :functionarii publici suspendati mai beneficiaza de indemnzatia lunara acordata prin Legea 330/2009?#-o (vezi toată discuția)