avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Marturisirea in fatza victime (in prez. martorilor)
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Marturisirea in fatza victime (in prez. martorilor)

Poate fi luata in considerare marturiserea invinuitului/inculpatului fatza de "victima acestuia" , daca ea s-a produs fatza de martori?

Gen merge acasa la fata pe care a lovit-o/violat-o,etc, si sa ii zic ca-i pare rau de fatza cu parintii acesteia? Sau merge la ea la scoala sa zica ca ii pare rau,etc...
SE poate sa fie valabila declaratia martorilor mai ales daca mai exista si alte probe in acuzare.
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

SE poate sa fie valabila declaratia martorilor mai ales daca mai exista si alte probe in acuzare.

In ce imprejurari a fost facuta respectiva declartie ?
In principiu,insa aceasta marturisire daca exista,chiar daca este vorba despre o proba indirecta,impreuna cu celalalte probatorii administrate deja , sau care vor fi administrate poate contribui la stabilirea unei eventuale vinovatii
Agresorul merge la "victima" sa-si ceara scuze, sa zica ca vrea sa se impace,etc.
Vi s-a raspuns la intrebare
Daca vreti sa invatati dreptul eu cred ca ar trebui sa luati niste carti si sa cititi problemele care va preocupa si sa nu mai inventati noi subiecte pe forum.

Rog pe d-nii moderatori sa aiba in vedere apetenta dvs de a deschide subiecte noi in fiecare zi, in dauna unor user-i cu probleme reale care asteapta raspunsuri.:hammer:
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Ianuarie 2011
Radu Gabrian, Mediator
se poate constitui proba, mai ales daca victima are si certificat medico legal

Alte discuții în legătură

Viol - elementele constitutive ale infractiunii popescumariaioana popescumariaioana buna sera! a-si dori sa va intreb daca in situatia urmatoare vorbim de o constrangere sau nu. un minor o cheama pe prietena sa acasa si ii propune un act ... (vezi toată discuția)
Parte vatamata - viol diana666999 diana666999 am primit de la judecatoria x sectia penala o ciattie in care sunt chemata ca parte vatamata intr-un proces ,fondul-viol.citatie suna cam asa....x este chemata ... (vezi toată discuția)
Viol minori alex_busu alex_busu Prietena mea a fost abuzata in copilarie de unchiul sau. Nu a spus nimic fiind foarte mica dar printr-o intamplare a sortii, o verisoara mai mica de-a ei i-a ... (vezi toată discuția)