avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... distanta de construire locuinta fata de hotar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

distanta de construire locuinta fata de hotar

Bun gasit.

Doresc sa construiesc o locuinta P+M. Partea din spate a casei are, conform schitelor din proiect, distanta de 90 cm fata de hotar. Dirigintele de santier spune insa ca trebuie sa fie de 1, 60 m, dupa Codul Civil. Constructia va avea inaltimea de aprox. 5,5 m. Inainte, pe acelasi loc, a fost o casa batrineasca, cam de aceeasi inaltime, iar distanta fata de hotar era de 75 cm. Va intreb eu pe dvs, este corecta afirmatia dirigintelui de santier?
Cel mai recent răspuns: Florentina Paven , Avocat 18:51, 30 Iunie 2009
Distanta la care a practicat vecinul ferestrele se incadreaza in dispozitiile Codului civil ( minim 1,90 m).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta intre case Nik-Nik Nik-Nik Vecinu a ridicat mansarda pe casa veche si inaltimea ei depaseste acum casa mea iar distanta intre case este de 1.60m din perete in perete si acum vrea sa faca ... (vezi toată discuția)
Geamuri mate sotir sotir distanta dintre gardul vecinilor si casa mea este de 30 de cm vor avea castig de cauza an instanta dak eu am geamuri mate catre ei???? (vezi toată discuția)
Distanta dintre locuinte li_a_she li_a_she ma judec de 4 ani cu un vecin care si-a facut o anexa la 27 de cm de zidul casei mele din cauza aceasta cand ploua apa se scurge pe peretii mei , nu pot nici ... (vezi toată discuția)