Am terminat divortul ,astept hotararea . De cand a parasit domiciliul, fostul sot imi face tot felul de probleme si d-na la care locuieste ma acuza pe mine de toate mizeriile si minciunile pe care si le fac reciproc.
Acum 2 zile , fostul sot( care este si seful meu) m-a invitat in biroul sau , una dintre incaperile fara camere de luat vederi , ca sa nu am martori si m-a luat la palme si pumni, m-a amenintat ca ma arunca de la etaj daca nu incetez cu mesajele catre concubina sa. Cand am reusit sa ies din birou, el i-a spus uneia din sefe ca am tabarat cu picioarele pe el( eu am 58 de kg si el 90). Eu habar nu am despre ce mesaje vorbeste ,i-am rugat de cateva ori sa ma lase sa traiesc linistita alaturi de copii dar tot eu sunt cea care primeste amenintari pe telefon si sunt deranjata in toiul noptii cu telefoane cu nr privat si tot eu sunt cea care mananca bataie. Am divortat dupa 16 ani de casnicie( din care ultimul i-am dat o sansa sa se schimbe si nu a reusit) ,19 ani de cand suntem impreuna si m-am saturat sa ma acuze de ce nu am facut. Nu stiu ce urmaresc cei doi, vor sa cedez psihic, probabil.Am facut plangere la politie , fara insa sa deschid dosar penal pt ca nu vreau sa mai sufere copiii mei. Doresc doar sa scap de el si sa-mi vad linistita de viata mea.
Eu sunt actionara la firma unde lucrez ( este o asociatie familiala, fara actionari straini). Fostul sot m-a amenintat ca nu se lasa pana nu ma da afara din servici daca divortez, sa ajung sa cersesc, nu se gandeste ca loveste in copiii lui astfel.E si normal ca toata familia sa fie de partea lui, ei cred ca le vreau averile, eu insa nu am nevoie de nimic de la nimeni dar , daca nu ma vor lasa in pace ,sunt nevoita sa deschid partaj si nu numai.
Intrebarea mea este: anul trecut citisem ceva despre o lege care protejeaza angajatii fata de relele tratamente ale sefilor( patronilor). Mai este in viogare aceasta lege? Ce as putea eu sa fac sa nu mai fiu hartuita de familia lui ,toti fiind directori in acea firma?
Va multumesc.