avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie complementara
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie complementara

buna ziua,ma numesc trufas alina si suntem o familie monoparentala .am o fiica careeste eleva in clasa a x si beneficiaza da aceasta indemnizatie de sustinere .in luna decembrie nu a mai primit aceasta indemnizatie ,as dori daca se poate sa ma ajute cineva cu informatii de ce nu a mai primit aceasta.multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: aly_yoana , utilizator 23:43, 16 Martie 2011
Pt davinci : In aprilie veti primi alocatia. O sa vina retroactiv.
Pt trufas alina : mergeti la primarie, biroul de asistenta sociala cu : copie de pe certificatele nastere copii, copie de pe buletinul dv, cupoane doveditoare ale veniturilor, adeverinta de venit eliberata de administratia financiara, dosar cu sina si cererea tip pe care ar trebui sa v-o dea de la primarie.
Trebuie sa stiti ca daca aveti masina sau alte proprietati pe numele dv nu veti primi aceasta alocatie. Oricum la primarie va vor trimite si a biroul de taxe si impozite unde va vor elibera o adeverinta in care se arata daca sunteti contribuabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare alocatie complementara pentru copil dana 50 dana 50 Buna ziua ,as vrea sa ma lamuresc si eu in privinta alocatiei complementare ,eu muncesc in Italia ,sunt divortata si am 3copii in intretinere care se afla in ... (vezi toată discuția)
Bursa complementara nelu_duleant_ro nelu_duleant_ro in ce conditi se acorda alocatia complementara si daca venitul parintilor intra in calcul daca locuim in acelasi imobil (vezi toată discuția)
Drepturi sociale: calculul ajutorului social pentru o mama cu 7 copiii CodrinaSilvia CodrinaSilvia As dori sa stiu cum se calculeaza ajutorul social, alocatia pentru copii si alocatia suplimentara pentru familie monoparentala pentru o mama singura cu 7 copii ... (vezi toată discuția)