avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... apartament nou curge apa prin tavan
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

apartament nou curge apa prin tavan

buna ziua.am cumparat anul trecut un apartament la mansarda,pana acuma nu prea am avut probleme numai ca aseara cand am ajuns acasa am vazut ca intro camera daca vroiam sa stau riscam sa imi vina tavanul in cap care e din rigips pentru ca sa udat.vreau sa va intreb?mai pot sa trag pe cineva la raspundere pentru lucrul acoperisului care e facut de mantuiala.eu am platit integral apartamentul si e pe numele meu.va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters178043 , utilizator 14:03, 8 Ianuarie 2011
Faceti o cerere presedintelui asociatiei de proprietari, in care ii explicati problema sau, mai exista varianta, de a lua legatura direct cu constructorul.
In paralel, faceti si o sesizare la ANPC.
De la cine ați cumpărat apartamentul ? De la constructor, dezvoltator, primărie ? Orice construcție noua, are constituita o suma drept garanție de construcție, ce urmează a se cheltui pentru reparații neprevazute , iar în lipsa înregistrării acestora, după un termen de 2 ani, se restituie constructorului. Totuși ar trebui ca in contractul de vânzare cumpărare sa aveți o garanție !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu acoperisul nellutu nellutu Buna ziua. Acum cateva luni am cumparat un apartament la mansarda (blocul este de 8 ani) la al doilea val de zapada din anul acesta m-am trezit intr-o ... (vezi toată discuția)
Pod la mansarda Bogdan_Escu Bogdan_Escu Buna ziua, Am cumparat recent un apartament situat la mansarda unui bloc, (p+6+m) dintr-un cartier rezidential nou. Deasupra palierului de mansarde (14 la ... (vezi toată discuția)
Probleme mansarda bloc Alexa2017 Alexa2017 Bună seara. Va rog sa ma ajutati cu următoarea problema. Acum 4 ani am achiziționat un imobil intr-un bloc cu 1 etaj + mansardă. Apartamentul se afla la ... (vezi toată discuția)