buna ziua.am cumparat anul trecut un apartament la mansarda,pana acuma nu prea am avut probleme numai ca aseara cand am ajuns acasa am vazut ca intro camera daca vroiam sa stau riscam sa imi vina tavanul in cap care e din rigips pentru ca sa udat.vreau sa va intreb?mai pot sa trag pe cineva la raspundere pentru lucrul acoperisului care e facut de mantuiala.eu am platit integral apartamentul si e pe numele meu.va multumesc.
Faceti o cerere presedintelui asociatiei de proprietari, in care ii explicati problema sau, mai exista varianta, de a lua legatura direct cu constructorul.
In paralel, faceti si o sesizare la ANPC.
De la cine ați cumpărat apartamentul ? De la constructor, dezvoltator, primărie ? Orice construcție noua, are constituita o suma drept garanție de construcție, ce urmează a se cheltui pentru reparații neprevazute , iar în lipsa înregistrării acestora, după un termen de 2 ani, se restituie constructorului. Totuși ar trebui ca in contractul de vânzare cumpărare sa aveți o garanție !
Pod la mansarda
Bogdan_Escu
Buna ziua,
Am cumparat recent un apartament situat la mansarda unui bloc, (p+6+m) dintr-un cartier rezidential nou.
Deasupra palierului de mansarde (14 la ... (vezi toată discuția)