avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... casa de vinzare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

casa de vinzare

buna.am o casa de vinzare la tara ramasa mostenire de la socrii mei dar ei cind o cumparat casa nu au facut acte de vinzare cunparare au facut ceva acte de mina cu martori dar actele nu mai exista, ei find decedati amindoi. eu vreau sa vind casa si nu stiu ce acte trebuie sa fac sa o pot vinde.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriana Olteanu , Avocat 12:46, 8 Ianuarie 2011
Trebuie deschisa succesiunea dupa urma defunctilor de catre persoanele care au calitatea de mostenitor.
In baza certificatului de mostenitor care se va elibera in urma dezbaterii succesiunii, mostenitorii pot vinde casa respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de vinzare (nu am acte de proprietate) ContSters185022 ContSters185022 buna.am o casa mostenire de la parintii mei care sint decedati si eu vreau sa vind casa dar parintii mei cind or cunparat casa nu or facut acte de vinzare ... (vezi toată discuția)
Certificat calitate de mostenitor sau hotarire judecatoresca care sa tina loc de vinzare-cumparare. dorudoru dorudoru In fapt suntem 2 frati vitregi ! Radu si Marcel . Tatal meu ( Radu ) dupa moartea mamei mele cin eu aveam 3 ani , sa recasatorit cu o alta femeie.Din aceasta ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil fara dezbaterea de mostenire. mtudor94 mtudor94 Buna ziua tuturor!Va rog sa ma ajutati cu un raspuns!Eu si surorile mele vrem sa vindem un apartament care a fost in proprietatea parintilor nostrii.Tatal a ... (vezi toată discuția)