avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Nelamurire la executare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Nelamurire la executare

Buna ziua,
M-am adresat unui executor pentru a pune in practica o sentinta executorie.
Acesta mi-a oprit actele originale (comunicarea) fara a face vreun act cu mine.
E in regula acest lucru?
Nu am nici o dovada ca am apelat la executor?
Cel mai recent răspuns: ContSters185030 , utilizator 13:26, 8 Ianuarie 2011
Nu aveti cererea de executare inregistrata de executor?deoarece acesta este primul act care se face cu ocazia unei executari.Dvs.prin aceasta cerere imputerniciti executorul sa execute un debit.Si nu in ultimul rand trebuie sa va elibereze chitanta,factura pentru cheltuielile avansate-daca este cazul.
Am semnat o cerere pe care mi-a spus ca trebuie sa o introduca in instanta
Alte acte nu avem
Sigur dl executor a facut cerere de investire cu titlul execuroriu catre instanta,a hotararii judecatoresti,Apoi se demareaza executarea propriu zisa .
succes si aveti incredere.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde gasim model de cerere de incuviintare a executarii silite petrans petrans am nevoie de o astfel de cerere pentru un debitor ce nu a platit nici dupa dispunerea judecatoreasca definitiva (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc radu777 radu777 Stie cineva daca este OK sa dau sentinta in original la un executor fara sa am un contract ? (am contactat mai multi, nimeni nu vrea sa facem contract) E ... (vezi toată discuția)
Investire cu formula executorie paul_anita paul_anita Am castigat la recurs la Galati, unde a fost stramutat dosarul, prin hotarare irevocabila. Am legalizat sentinta. Unde introduc cererea de investire cu ... (vezi toată discuția)