avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divortul se incheie fara sa te prezinti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divortul se incheie fara sa te prezinti

buna seara din nou , as dori sa stiu daca un divort se incheie fara ca sotul cumnatei mele nu se prezinta la tribunal?Cumnata mea a bagat divort de sotul ei si deja a avut a doua infatisare si sotu nu sa prezentat.La dosar a atasat si un certificat medico-legal pt.ca a batuto,eu stiam ca ar fi trebuit sa i se ceara 2 martori, daca el nu se prezinta (,adica cei care au vazuta cu ochii negri)presedinta ii spune ca dosarul nu se poate deschide fara ca el sa fie prezent.Oare are ceva aranjat pt. ca are multe cunostinte in tribunal?Impreuna au an copil de 6 ani jumate ,
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 16:23, 2 Aprilie 2008
Trebuie sa fie vorba despre altceva decat o simpla absenta. Dosarul nu sta in loc daca paratul nu are chef sa se prezinte, dar trebuie sa fie legal citat.
I s-a cerut cumva sa faca dovada ca paratul locuieste intradevar acolo unde a fost citat?
Ultima modificare: Duminică, 30 Martie 2008
romascanu, moderator
presedinta ii spune ca dosarul nu se poate deschide fara ca el sa fie prezent. ..............posibil sa nu fi fost legal citat ....:-/
divortul se poate incheia cu acceptul ambelor parti(amiabil) am trecut si eu prin asta.ea nu s-a prezentat niciodata la cele trei infatisari care au fost.
Si cum a luat judecatorul acordul unei persoane pe care n-a vazut-o niciodata? Ceva nu se potriveste in zisa dvs.
Probabil ca ati audiat martori si nu a fost un divort cu ... acceptul ambelor parti. Tacerea si absenta nu inseamna acceptare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprezentare la divort vargazsu vargazsu Ce se intampla in cazul in care sotul nu vrea sa divorteze si nu se preznita la infatisari? (vezi toată discuția)
Test adn emy23 emy23 Buna.as avea si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva... sotul meu a mai fost casatorit anterior 5 luni. din care a rezultat un copil.a fost conceput in ... (vezi toată discuția)
Divort mary25 mary25 Buna ziua.Am inceput divortul din luna aprilie 2010.am avut in jur de 5 infatisari pana acum din cauza ca paratul nu s-a prezentat la divort din rea vointa,iar ... (vezi toată discuția)