avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... test adn
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

test adn

Buna.as avea si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva... sotul meu a mai fost casatorit anterior 5 luni. din care a rezultat un copil.a fost conceput in afara casatoriei dar nascut in casatorie.a divortat si a cerut testul serologic si adn. prezentand 2 martori la proces demonstrand ca femeia a avut mai multe relatii extra....in fata judecatoarei ea a acceptat testele,,dar deja sotu a fost de 2 ori programat la test la TG MURES si femeia nu a aparut cu copilul nici acolo nici la tribunal.nu mai vrea sa faca testul.copilul are 1 an 6 luni.intrebarea e urmatoarea... EXISTA VREO CALE DE A O OBLIGA LEGAL SA SE PREZINTE CU COPILUL LA TEST??????????MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: emy23 , utilizator 23:04, 16 Iunie 2011
NU!
Pana la urma dupa doi ani de asteptare s-a realizat testul. si niciodata nu se spune NU ''se poate''.De cate ori a fost citata parata la testul serologic si la tribunal si nu s-a prezentat de atatea ori a primit amenda.pana la urma a venit si la test si la ADN ''din fericire'' pentru ca s-a dovedit ca totul a fos o minciuna.:thumbup:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces pentru paternitate florian_alexandru florian_alexandru Buna ziua. In cateva cuvinte as dori sa prezint cazul meu:am un copil de aproape 2 ani provenit dint-o relatie mai mult sau mai putin serioasa.Barbatul care ... (vezi toată discuția)
Proces pentru paternitate florian_alexandru florian_alexandru buna ziua.am un copil de peste 1 an provenit dintr-o relatie nu tocmai serioasa cu un barbat.el acum nu recunoaste copilul si suntem in proces.prima data nu ... (vezi toată discuția)
Test serologic de filiatie danavlad danavlad buna ziua, in cadrul unui proces de stabilire de paternitate tatal a cerut efectuarea testului serologic de paternitate. Rezultatul a iesit favorabil, ... (vezi toată discuția)