avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit microintreprindere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

microintreprindere

Pana in anul 2008 societatea a fost incadrata la categoria microintreprinderi.In anul 2008 cifra de afaceri a depasit 100 000 de euro si urma ca in 2009 sa trec la plata impozitului pe profit dar a venit impozitul forfetar.La 31 decembrie 2010 indeplinesc conditiile de microintreprindere.Pot sa obtez in 2011 pentru aceasta varianta de microintreprindere ?

A.OLTEAN
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 14:25, 8 Ianuarie 2011
Daca in 2008 ati depasit plafonul de 100.000 euro ati TRECUT la impozitul pe profit sau cel putin asa trebuia sa faceti modificarea in vectorul fiscal al societatii.
In opinia mea nu mai puteti opta pentru aceasta optiune incepand cu 01.01.2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare vector fiscal Atonn Atonn BUNA ZIUA, Va rog sa ma lamuriti, daca se poate, CUM si CAND se schimba vectorul fiscal din impozit pe venit in impozit pe profit??? Cu respect! (vezi toată discuția)
Impozit 3% pentru microintreprinderi valeriurv valeriurv Ce documente trebuie sa prezint la sectia financiara (vezi toată discuția)
Tva trimestrial/lunar birsanclaudia birsanclaudia Buna ziua! Am mai deschis subiectul asta dar nu am primit raspunsuri care sa ma lamureasca!Am o situatie mai deosebita: am preluat o societate agricola (SRL) ... (vezi toată discuția)