avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale rentabilitate ptr o discoteca
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

rentabilitate ptr o discoteca

Buna ziua. Vin si eu ca tot omul cu intrebare: o discoteca la tara este rentabila sau nu? fiul meu vrea sa inchirieze o discoteca la tara (chiria este de 300€) si vrea sa o faca functionabila. Este un pic cam mic satucul si sincer eu nu prea vad rentabilitatea dar daca el vrea... totusi eu as vrea sa stiu asa din gura in gura daca ar avea o sansa sa faca ceva. Eu nu prea pot stii ca sunt la 2000 de km. Asa ca sper sa ma ajutati voi cei de acasa care stiti ce se intampla prin discoteci. Va multumesc de atentia d-voastra. Pe curand
Cel mai recent răspuns: aldorina , utilizator 01:32, 9 Ianuarie 2011
depinde cat de aproape este de oras acel sat.
daca este la mare departare si se bazeaza doar pe locuitorii acelui sat mai bine sa se lase pagubas.
Este greu de facut o apreciere in acest caz,dar avand in vedere dorinta tineretului din ziua de astazi de socializare de parca numai asta au in cap-evident ca nu este o regula generala- cred ca ar fi rentabil.
Evident ca rentabilitatea se calculeaza in functie de mai multe criterii:amplasament,seriozitate,implicare,nr.de tineri din locul respectiv, etc.
Succes!
Va multumesc ptr atentie si sincera sa fiu date prea multe nu stiu . Stiu ca accesul la aceasta discoteca este la vreo 20 km de Timisoara catre Lipova si ca orice satuc nu prea sunt tineri . Cred ca cel mai bine ar fi sa caut la fata locului . Pe curand.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintarea ( este foarte serios ) cataraulioan cataraulioan deci.. am 19 ani si prietena mea are 16 ani . parinti ei stiu de noi nicio problema. doar ca in viata ei de 6 ani incoace a aparut un frate vitreg ( tatal ... (vezi toată discuția)
Schimbare presedinte asociatie proprietari EHM EHM Buna din ce am mai citit aici pe forum si din intrebarile puse prin vecini pentru a schimba un Presedinte de Asociatie Proprietari se apeleaza la votul ... (vezi toată discuția)
104km/h in localitate, sau nu? sebic sebic In timp ce conduceam autoturismul pe DJ 691 in directia Lipova, venind de pe Soseaua de centura a Timisoarei, la circa 800m de intersectia celor doua drumuri, ... (vezi toată discuția)