avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plata concediului restant pe 2 ani
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plata concediului restant pe 2 ani

sunt angajat la o firma din 9 ianuarie 2009,in anul 2009 nu am beneficiat de nici o zi de concediu de odihna,iar in anul 2010 am avut 2 zile.Am solicitat angajatorului sa mi se plateasca zilele restante pe cei doi ani deoarece am avut probleme grave in familie.A fost de acord.am primit compensatia in bani ,introdusa in salariul pe luna noiembrie .In luna decembrie am lucrat toata luna,iar acum am constatat ca nu primesc bonuri valorice deoarece am fost pontat in decembrie in concediu desi eu am lucrat toata luna.Va rog sa-mi spuneti daca s-a procedat legal si daca nu cum pot sa-mi primesc drepturile salariale
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:29, 9 Ianuarie 2011
NU S-A PROCEDAT LEGAL DEOARECE AVETI DREPTUL LA BONURI DE MASA CHIAR DACA VI S-A ACORDAT COMPENSATIE PENTRU CONCEDIU INTRUVIT ATI LUCRAT EFECTIV

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

1 iunie am fost la munca pe 22 iunie de rusalii am cerut concediu,și ... Magie1 Magie1 1 iunie am fost la munca pe 22 iunie de Rusalii am cerut concediu,și 20 zile lucrătoare a avut luna și mia dat 19 bonuri de masa e corect cum sa procedat ... (vezi toată discuția)
Nu am primit tot concediul pe anul trecut ContSters210144 ContSters210144 Buna ziua! Sunt angajatul unei firme de la sfarsitul anului 2008. In 2010 am beneficiat doar de 10 zile de concediu, care mi s-a platit, restul zilelor ... (vezi toată discuția)
Cu sa formulez o intampinare doroczi doroczi am lucrat la o societate in perioada 2008-2009;in decembrie 2009 ne-a trimis in somaj, fara plata a 3salarii si jumatate;o banca a deschis proces ,iar noi ... (vezi toată discuția)