bine-ti face!!!daca acuma face abuzurile si ilegalitatile astea,la ce sa se astepte angajatii dupa schimbarea codului muncii?
Buna seara.
Un client al firmei mele a depus plangere impotriva unui angajat de al meu , plangere inregistrata de catre societatea noastra.
Eu pe baza acestei plangeri am depus plangere penala la politie si i am desfacut contractul de munca dar inainte de concediere l am chemat la cercet disciplinara cu convocare.A ajuns cu 40 minute intarziere ceea ce a si anuntat la tel, ca va intarzia dar ne am pripit si noi si nu l am mai primit la cercetare disciplinara si am luat decizia de concediere.
El cand a ajuns la firma pt cercetarea disciplinara si nu l am primit a facut o cerere scrisa in care a solicitat sa fie cercetat si are o copie inregistrata dupa aceasta cerere.
Ideea este ca fapta ce a facut , e destul de grava, dar a fost istet fiindca stia ca ceea ce face nu este mentionat nicaieri ca si cum ar fi abatere disciplinara, nici in CCM, nici in fisa postului, nici in Reg Intern.
Noi dupa ce am depus plangerea penala l am concediat cu 61 lit a, el a contestat decizia.
Tin sa mentionez ca dos penal nu este finalizat, nu exista inca vreo sentinta definitiva.
Ce sanse credeti ca are in instanta, mai ales ca ulterior am aflat ca are mari sanse sa fie scos de sub urm penala fiindca ceea ce a declarat clientul in plangere nu a fost chiar adevarat tot.
~ final discuție ~