buna sunt interesat sa-mi aduc o masina din germaia si cum taxa de poluare 2011 a crescut f mult , as dori sa stiu ce sanse am sa castig un eventual proces impotriva statului pt neplata ( sau recuperarea in cazul in care platesc taxa ) a taxei tinand cont de noua OG
in aceeasi situatie ma aflu si eu si aceea de a da in judecata statut pentru taxa asta noua insa la mine e putin diferita situatia. ma sina a fost adusa in tara pana la 1 ianuarie 2011 a fost programata la rar si am si scos numerele rosii in decembrie 2010. in ciuda acestor lucruri eu nu beneficiez de taxa veche ci se cea noua. ce sanse credeti ca as avea in cazul inaintarii in judecata?
Recuperarea taxei in instanta e posibila,dar depinde solutia de data cand ati platit chitanta!
si ptr m7...ce v-a zis av e o aberatie,aceea cu circulara.....vrea sa justifice el ceva...
Taxa de mediu
deeagav99
Buna ziua am o masina adusa din Spania (am cumparat-o de la o sora) vreau sa intreb daca in Iasi pot sa inmatriculez masina fara a plati taxa de mediu. Am ... (vezi toată discuția)