avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Model de Utilitate - Intrebari
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Model de Utilitate - Intrebari

1. Ce protectie iti ofera un model de utilitate inregistrat?

Imi venise zilele trecute o idee de promovare de tip publicitar. Pe ambalaje.
Ca sa aflu mai tarziu ca exista inregistrat un model de utilitate.
Mai exact este vorba de pungi pentru produse de panificatie cu publicitate pe ele.
Cum s-a emis un astfel de certificat avand in vedere multitudinea de patiserii care ofera ca ambalaj pungi cu sigla, nr telefon, mesaje publicitare, etc.
Asta inseamna ca nimeni nu mai poate oferi pungi cu anunturi publicitare pe ele?

Alte discuții în legătură

Contract de sponsorizare ContSters142942 ContSters142942 Buna ziua. Am un blog pe care imi astern gandurile. De curand am primit un mesaj de la reprezentantul unei firme ca ar dori sa ii promovez produsele printr-un ... (vezi toată discuția)
Concurs magazin alimentar danielconstantin danielconstantin Buna ziua! Sunt contabil la o societate ce practica comertul cu amanuntul in 3 magazine alimentare. In cadrul societatii s-a hotarat practicarea unui concurs ... (vezi toată discuția)
Caen anunturi, adsense, produse/servicii digitale alexran alexran Lucrez la un proiect online care include pe aceeasi platforma: 1. un serviciu de anunturi (vanzari/cumparari, oferte de joburi, etc); 2. spatiu de reclama ... (vezi toată discuția)