avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... recuperare autovehicul
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

recuperare autovehicul

buna ziua.,am avut o problema cu un auto neinmatriculat si condus fara permis ,s-a terminat cazul am primit pedeapsa si acum cui trebuie sa ma adresez pt recuperarea autovehiculului?precizez ca a fost indisponibilizata la sediul politiei pe durata cercetarilor si nu este furata...multumesc mult!!!
Cel mai recent răspuns: carpov , utilizator 10:01, 10 Ianuarie 2011
Adresaţi o cerere comandantului unităţii de poliţie, prin care să solicitaţi relaţii cu privire la autovehicul precum şi returnarea acestuia către dumneavoastră.

În cazul în care aveţi acte care dovedesc dreptul dumneavoastră de proprietate, anexaţi aceste acte în fotocopie certificată; anexaţi şi sentinţa judecătorească.
In sentinta de condamnare se face vorbire despre masura indisponibilizarii luate de politie ?
r.gabi a scris:

In sentinta de condamnare se face vorbire despre masura indisponibilizarii luate de politie ?

nu se face referire la autovehicul ,am vorbit cu organul de politie care s-a ocupat de caz si mi-a spus ca trebuie sa iau legatura cu procurorul care s-a ocupat ca sa elibereze o hotarare asupra autovehiculului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal F84 F84 Buna seara!As vrea si eu niste sfaturi legate de o problema:in data de 19 iunie 2010 am fost oprit de politia rutiera si mi s-a intocmit dosar penal pentru ... (vezi toată discuția)
Am condus un autovehicul fara permis de conducere AndreiTarantula25 AndreiTarantula25 Buna ziua. Acum câteva nopți am condus un autovehicul înmatriculat fara a poseda permis de conducere si am fost oprit de o patrula de poliție care ... (vezi toată discuția)
Conducerea unui autovehicol neinmatriculat adryanb27 adryanb27 `Condamnare fără acord de recunoaştere` `În baza art.85 alin.1 din OUG nr.195/2002, cu aplicarea art. 5 Cod penal şi art. 375 Cod procedură penală, ... (vezi toată discuția)