avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... biroul de credite
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

biroul de credite

sunt in biroul de credite ca persoana fizica;pot beneficia ca persoana juridica de imprumuturi in banci?mentionez ca am demarat formalitatile pentru infiintarea unui srl si vreau sa stiu si daca e bine sa fiu asociat unic sau sa imi iau inca un asociat?va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 13:25, 9 Ianuarie 2011
in momentul depunerii cererii la banca de acordare a creditului ca persoana juridica, veti fi verificat inclusiv ca persoana fizica daca sunteti in biroul de credite.de preferat sa apara altcineva ca asociat in firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credite pegas pegas daca persoana fizica este in Biroul de Credit si este unic asociat la un SRL ,firma respectiva poate beneficia de credit? multumesc (vezi toată discuția)
Cumparare firma john-doe john-doe Buna ziua, Sunt interesat sa cumpar o firma de taxi (PFA se transforma in firma prin ceva hotarare de guvern privind legea taximetriei licenta se transfera ... (vezi toată discuția)
Pierderea titlului de asociat unic la srl MihaiBarbu1 MihaiBarbu1 Buna ziua, am o intrebare legata de legile in lecatura cu asociatii unici la SRL. Stiu ca nu este posibil sa fiu asociat unic la mai multe interprinderi. Insa ... (vezi toată discuția)