avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Comportamentul judecatorului
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Comportamentul judecatorului

Asa cum am mai spus am cateva procese pe rol (recuperare creante)
Am intalnit in majoritatea cazurilor judecatori care doresc sa rezolve cazul cat mai repede cu putinta, in modul cel mai logic cu putinta.
Am intalmit insa doi judecatori care mi-au lasat impresia ca sunt avocatii partii adverse. Asta in situatia in care paratii nici nu se prezinta, nu fac intampinari, totul fiind f. clar (facturi, contracte). Ex. Jud intreaba: De unde vad eu concluzia ca ac facturi au fost acceptate la plata pt ca pe ac copie semnatura este destul de stearsa?
Precizez ca in ac caz una din facturi era achitata, iar din cealalta era achitat partial. Aveam dovezile la dosar.
Cum trebuie sa reactionam in fata acestor cazuri?
Cel mai recent răspuns: ContSters185030 , utilizator 12:11, 9 Ianuarie 2011
la dosa se anexeaza copii certificate conforme cu originalul ,acestea sa fie lizibile,fara echivoc.
Peparcurs mai sunt cai extraoddinare de atac daca sunteti la fond.
Toate copiile anexate au fost etichetate cu "conform cu originalul"
Ceea ce ma deranjaza la aceste atitudini este ca, desi toata lumea stie clar deznodamantul, eu consider ca nu fac altceva decat sa incerce sa amane termenul cand se va face plata (mai ales de catre autoritatile publice locale sau centrale)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model intampinare recurs in calitate de intimat reclamant laurra_matei laurra_matei Buna ziua, Am nevoie sa ma ajutati in redactarea unei intampinari in urma unui recurs depus de parat intr-un proces de recuperare drepturi banesti. Mentionez ... (vezi toată discuția)
Cerere inscriere masa credala adibarbu27 adibarbu27 am primit o notificare de la un lichidator sa ne inscriem la masa credala a unei soc care a intrat in faliment. cererea de inscrierere a creditoarei la masa ... (vezi toată discuția)
Decizie iccj Torahus Torahus Aveti cunostinta de existenta vreunei decizii ICCJ in sensul ca nu este obligatoriu ca intampinarea sa fie depusa cu 5 zile inainte de termen? (vezi toată discuția)