avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract pe perioada determinata

Buna ziua,
O salariata cu contract de munca pe perioada determinata anunta in scris angajatoru cu cateva zile inainte de a se incheia contractul ca este insarcinata. In aceasta situatie la data incheierii de drept a contractului de munca angajatorul are obligatia de a o mentine la locul de munca sau o data cu incheierea contractului de munca angajatorul nu mai are nici o obligatie fata de angajata.
Multumesc anticipa
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:33, 9 Ianuarie 2011
Daca in momentul incheierii s-a stipulat existenta unui termen extinctiv determinat,contractul individula de munca inceteaza in momentul expirarii acestui termen,indiferent daca scopul pentru care a fost incehiat acest contract a fost dus sau nu la indeplinire.
C.i.m. incheiat pe durata determinta inceteaza de drept la data expirari duratei pentru care a fost incheiat, chiar daca salariata anunta angajtorul ca este insarcinata.

Angajatorul nu este obligat sa prelungeasca durata c.i.m..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de munca determinat iuliana2233 iuliana2233 Buna ziua, ma intereseaza daca angajatorul este oblligat sa imi prelungeasca contractul de munca determinat, in cazul in care eu anunt ca sunt insarcinata ... (vezi toată discuția)
Preaviz in cazul contractului de munca pe durata determinata cld cld Buna, In cazul in care contractul meu de munca este unul pe durata determinata mai trebuie sa respect termenul de preaviz? Motivul pentru care intreb ... (vezi toată discuția)
Contract pe perioada determinata andeandreeabrt andeandreeabrt Buna ziua, Daca eu ma angajez la un loc de munca pe o perioada de 6 - 12 luni ( contract cu perioada determinata ) in cazul in care voi ramane insarcinata in ... (vezi toată discuția)