avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract pe perioada determinata

Buna ziua,
Daca eu ma angajez la un loc de munca pe o perioada de 6 - 12 luni ( contract cu perioada determinata ) in cazul in care voi ramane insarcinata in acesta perioada, daca contactul se sfarseste eu imi pierd locul de munca? Sau angajarotul este obligat sa imi prelungeasca contractul?
Cel mai recent răspuns: andeandreeabrt , utilizator 20:06, 13 Februarie 2018
Sunt doua posibilitati :
- fie va inceteaza de drept c.i.m.,ca urmare a expirarii duratei pentru care a fost incheiat

- fie vi se poate prelungi durata c.i.m.

Angajatorul nu este obligat sa va prelungeasca durata c.i.m.,chiar daca l-ati anuntat ca sunteti insarcinata.
Am inteles, multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract pe perioada determinata Matei_Valentina Matei_Valentina Buna ziua, O salariata cu contract de munca pe perioada determinata anunta in scris angajatoru cu cateva zile inainte de a se incheia contractul ca este ... (vezi toată discuția)
Prelungire cim Monica H. Monica H. daca o persoana este angajata pe durata determinata, iar in aceasta perioda anunta angajatorul ca este insarcinata, angajatorul este obligat sa i prelungeasca ... (vezi toată discuția)
Contractul de munca pe perioada determinata roxynice roxynice Mi sa prelungit contractul de munca pe perioada determinata de doua ori prima data 6 luni apoi mi s-a prelungit pana la 2 ani , am fost inlocuitorul unei ... (vezi toată discuția)