avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Geam spart pentru asigurarea aerisirii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Geam spart pentru asigurarea aerisirii

Stau la ultimul etaj al unui bloc si ma confrunt cu o problema de deosebita.
Pentru asigurarea aerisirii, cei de la gaz au spart geamul de pe hol de la etajul meu.
Geamul e chiar in dreptul usii mele si sunt singurul care se confrunta cu o serie de pb. Din cauza frigului, pe peretele comun cu holul se formeaza condens, astfel incat in dulapul de pe holul meu a aparut mucegai si mi'au mucegait rapid hainele si papucii.

Ce pot face? Nu mie se pa
Cel mai recent răspuns: ContSters62736 , utilizator 22:49, 9 Ianuarie 2011
Sincer sa fiu nu am mai auzit de asa ceva, dar asta nu inseamna ca nu va cred. Discutati problema cu presedintele asociatiei si solicitati sa dispuna administratorului remedierea problemei, dupa care propuneti ca asociatia sa faca o sesizare la compania de gaz pentru actiunea angajatilor sai.
pentru siguranta locatarilor, normativul de gaze prevede ca la parter si la ultimul nivel sa existe cite o grila de ventilare, insa geamul spart nu este o solutie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fum de țigară în baie de la vecinul Mircea11111 Mircea11111 Bună ziua, Locuiesc la etajul 4 iar după cum scrie și în titlul acestei postări, mă confrunt, în baie, cu fumul de țigară al unui vecin de la etajul ... (vezi toată discuția)
Exista normative, legi etc referitoare la montarea de tamplarie tip termopan? gev gev Intr-un bloc unde locuieste o prietena s-a inlocuit vechea usa de intrare cu una tip termopan, izoland total intrarea . De atunci mirosurile din subsol ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica bloc nicu1961 nicu1961 S-a reabilitat blocul iar la final,s-au montat usile termopan.Usa din spate are geamul mai scurt cu 10 cm pe verticala decat spatiul prevazut pentru el si s-a ... (vezi toată discuția)